вторник, 26 юли 2011 г.

Мила Павлова е The Look of the Year - Bulgaria 2011

Мила Павлова бе избрана за носителка на титлата The Look of the Year – България  2011.  Националният финал на престижния конкурс за модели, който се проведе тази неделя в популярния клуб Fashion Hall, Кулата. 12-те финалистки бяха оценявани от звездно жури в състав Жени Калканджиева – собственик на модна агенция „Визаж”, Ромина Андонова – носителка на титлата „Мис България 2010”, Меги Колева –„Мис Плеймейт 2011”, известният гръцки певец Сакис Кукос и Димитрина Иванова – моден редактор в сп. Story. Престижният международен конкурс за модели, чийто лицензиант е модна агенция „Визаж” се провежда за първи път в България. Победителката Мила Павлова ще представи страната ни на световния финал през септември, който ще се проведе на остров Сицилия.
Подгласнички на Мила в конкурса станаха Теодора Марковска, която получи титлата Personality за грациозната си походка и отлично сценично поведение и Велина Узунова от град Сандански, която грабна журито с изисканост и стил, за което получи титлата Style. Нежната визия и блестящата кожа на Християна Христова я увенчаха с приза Beauty. Още една финалистка в националното издание на The Look of the Year взе награда – това е Петя Стефанова, която получи специална фотосесия от „Визаж”. Водеща на шоуто беше популярния топ модел на модната агенция Виктория Джумпарова. Участничките дефилира в стандартните три тура, облечени в тоалети на GAUDI, бански костюми на „Делфина” и дрехи на бутик Gold Class. За прическите на красавиците се погрижиха специалистите от салон „Шедьовър” за Orofluido.
Победителката Мила Павлова е на 18-години от София с впечатляващите мерки 86 – 60 - 89 и ръст 180 см. Мила учи втора година туризъм в Софийския университет. В момента пред нея стои амбициозното предизвикателство да се конкурира сред над 50 участнички по време на международния финал на The Look of the Year в Италия. Тя ще е първата представителка на страната ни в конкурса, дал старта на бляскавата кариера на редица звезди на модния подиум като Линда Еванджелиста, Синди Кроуфорд, Стефани Сиймур, Инес Састре, Наталия Стефаненко и много други. Първото издание наThe Look of the Year се провежда през 1983-та година в Акапулко, Мексико. От 2006-година, домакин на най-известния по рода си конкурс за модели в световен мащаб е Италия. 






четвъртък, 14 юли 2011 г.

Меги Колева е Miss Playmate 2011

18-годишната Меги Колева, която е модел на Visages model group от повече от година и половина, е носителката на тазгодишната титла Miss Playmate. На бляскава церемония снощи (13 юли), Меги надви останалите 11 участнички и спечели публиката в Интернет и SMS гласуването.
Вижте и останалите претендентки за титлата тук.


сряда, 6 юли 2011 г.

Националeн кастинг за световния конкурс за модели "The Look of the Year"

Тази седмица стартира националният кастинг за престижното международно издание The Look of the Year. Той ще се проведе в София, в офиса на модна агенция “Визаж”, на бул. “Джеймс Баучер” 83-85,  на 8-ми и 9-ти юли (петък и събота) от 13:00 до 16:00 часа. Могат да участват всички момичета между 16 и 22 години. Най-успешните кандидатки ще бъдат допуснати до националния гала финал, който ще се проведе на 23-ти юли в гр. Сандански в популярния клуб Fashion Hall. 

Конкурсът, който се провежда за първи в България, има за цел да привлече нови таланти в сферата на сценичното модно изкуство. Националната победителка ще представи страната ни на международния финал на Look of the Year, който ще се състои на о. Сицилия през септември. 

Световният конкурс за модели The Look of the Year, дал старта на кариерата на редица звездни имена като Линда Еванджелиста, Синди Кроуфорд, Инес Састре, Нина мориц и много други, е с близо 30-годишна история. Ежегодно в него със свои представители участват над 50 държави. За първи път тази година, България ще може да се присъедини към елитната международна общност със своята победителка.