вторник, 25 октомври 2011 г.

Олга Модева представи дизайнерското боди "Морфология" на Ники Божилов


Дизайнерското боди,наречено “Морфология”, с което младият български дизайнер Николай Божиловспечели световния дизайнерски конкурс Triumph Inspiration Award 2010 на 16 септември в Лондон в оспорвана конкуренция със свои колеги – студенти по дизайн от целия свят, вече е в магазините на Triumph! То е произведено в лимитирана серия и се продава в избрани бутици за бельо на Triumph по целия свят.

Преди броени дни в магазина Triumph в Сердика Център лично авторът на бодито раздаде автографи, а моделът на Visages model group Олга Модева представи адаптираната версия на модела „Морфология”.



Nataliya Milkova for Cosmopolitan

Photography by Diliana Florentin
Stylist: Gergana Rangelova
Assistant stylist: Gabriela Hadjiyska
Make-up: Zoran
Hair: Katerina Nguen


понеделник, 17 октомври 2011 г.

Модел на „Визаж” грабна короната „Мис Мерилин”

Моделът на „Визаж” Краси Гешева спечели титлата „Мис Мерили 2011”. Краси е звезда на регионалния офис на агенцията ни в Пловдив. Тя е на 19 години, зодия Овен. Занимава се с актьорско майсторство и мечтае да стане актриса. Тази година тя беше и първа подгласничка на конкурса „Мис Пловдив 2011”.

Водещи на бляскавата церемония на финала на конкурса бяха Гала и Ники Кънчев, а сложната задача по избора на победиелката решаваше жури в състав проф. Любомир Стойков, актрисата Деси Бакърджиева, певецът Владимир Ампов – Графа, телевизионната водеща Яна Грудева и актьорът от „Стъклен дом” Александър Кадиев.
Организаторите на конкурса не изневериха на традицията си да следват благотворителна кауза и тази година ще подпомогнат финансово НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”.

Oriflame event / 15.10.2011.

Royal Hall
Sheraton Sofia Hotel Balkan
Andrews Fashion Studio, Gaudi, Denny Rose








вторник, 4 октомври 2011 г.

ПОКАНА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНО РЕВЮ – „ЗА ЕДНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО”



Visages Models Group, Fox Shops и екипът на предаването „Апартаментът” с Марта Вачкова Ви кани на  благотворителното ревю – „За едно щастливо детство”.

Каузата:
Целта на ревюто е да помогне на 10-годишния Александър Стаменов, който е с диабет и се нуждае от инсулинова помпа. Тя ще промени живота на малкия Сашко, като му осигури ежедневно нужните дози инсулин. Идеята да помогнем на Сашко е провокирана именно от майките на заболели деца, които вече имат такива помпи. Семейството на Сашко обаче, не може да си позволи да закупи помпата, която струва 9875 лв. Ето защо, ние се обединихме около каузата – да помогнем на Сашко.

Ревюто:
В ревюто ще дефилират моделите на модна агенция „Визаж” със специалното участие на Мис България 2010 Ромина Андонова. Ще се насладите и на дефилето на най-малките участници с дрехите на FOX – това са дечицата, които вече имат щастието да притежават инсулинова помпа и да се радват на детството си.
Специални гости на ревюто ще са футболните звезди от отбора на ЦСКА, а звезда на вечерта, разбира се, ще е и самият Сашко.

Мястото: Магазин FOX в Мол „Сердика”
Денят: 6 октомври, четвъртък
Времето: 19:30 часа
Вход: Свободен

Natalie Valcheva for Jurnal

Photography by EyeWorx
Styling: Stanimira Stefanova
Make-up: Silvia Radkova
Hair: Plamen Jilevski





Thesis Review at Fashion Hall, Sandanski